Om

Jeg startede som Musselmaler på Den Kongelige Porcelænsfabriks på Sønder Fasanvej på Frederiksberg , hvor jeg fik min kunstdåb. Omend den ikke tillod frie rammer, så lærte jeg et håndværk - en forståelse og en respekt for den proces og den tid det sirlige musselmaleri kræver.

Siden da blev jeg uddannet tilskærer og begyndte i 1992 arbejdet med mange forskellige kreative udtryksformer bl.a. læder, tekstil, smykkekunst og billedkunst.

Jeg har undervejs deltaget i kurser og modtaget undervisning af flere forskellige udøvende anerkendte danske kunstnere.

Jeg maler intuitivt abstrakt med runde former, elsker når der er mange ting at kigge på og forsøger at afgrænse kanterne så der bliver ro. Jeg har få afstikkere til det drømmende figurative univers og elsker legen på lærredet mens penslen arbejder.

Alt i dagligdagen og livet er for det meste kontrolleret, max. Køre 50 km/t, ikke spise usundt eller for meget, max 1 genstand dagligt, tal pænt, ryd op, gør hvad der forventes af dig, vær glad og taknemlig. Alt sammen er helt okay, men dog kontrolleret.

I mine malerier maler jeg med akryl og anvender forskellige malemedier, Ink Blochs, kul, spartelmasse og meget mere. Alle de materialer, sammen med flere forskellige påførte lag er med til at give udtryk til maleriet i form af struktur og dybde.

De farver jeg for det meste anvender er de blålige nuancer, som minder mig om mine, min mands og vores døtres mange sejlferier, pastellerne som er med til at tviste vildskaben og lette udtrykket og fremhæve det sarte. Sort, Paynes Grey og hvid og lidt guld som er så godt til at understrege/fremhæve forskellige elementer i maleriet. Pangfarverne får også nogle gange plads, da de altid sprudler af energi.

Jeg er vild med at male på de store lærreder, som giver mig plads til de store armbevægelser og masser af energi alt sammen altid udført til energisk høj glad pop og let rock musik.

Jeg arbejder altid på flere malerier af gangen, da malerierne skal nå at tørre mellem de mange lag.

Alle malerier behandles til sidst med et UV beskyttende lag lak.

Art by Nett

​Jeg startede som musselmaler på Den Kongelige porcelænsfabrik på Søndre Fasanvej på Frederiksberg hvor jeg fik min kunstdåb. Omend den ikke tillod frie rammer, så lærte jeg et håndværk - en forståelse og en respekt for den proces og den tid det sirlige musselmaleri kræver. 

Følg med på Facebook

Kontakt

Telefon: +45 22 12 24 34